Környék

A University Garden már nevében is utal az egyetemek közelségére: a lakópark az Óbudai Egyetem, a Kandó Kálmán Villamosmérnöki, valamint a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar közvetlen szomszédságában található. Az összefonódó villamos-vonalak, (1-es, 17-es, 19-es, és 47-es) a belvárost - valamint számos más felsőoktatási intézményt - mindössze 10-15 perc alatt elérhetővé teszik.

A természetet kedvelők számos túra útvonalat, a szabadtéri sportok szerelmesei pedig nagyon sok opciót találnak - akár pár perc távolságra. A közvetlen közelben hangulatos éttermek, bárok, szórakozóhelyek és közösségi terek adnak még programlehetőségeket, mint például a Symbol és a Premier Club. Mindemellett a kulturális élet egyik budai központja is egyben ez a negyed.

Ugyanígy a közvetlen közelben találhatóak különböző edzőtermek, bevásárlóközpontok, és a további sporttevékenységet biztosító Görzenál Sport- és Szabadidőpark. A University Garden a Remetehegy mellett, közvetlenül a Kiscelli parkerdő övezetében helyezkedik el. Sétatávolságnyira található a Duna-part, illetve a közelben fekvő Margit-sziget szintén remek helyszínt nyújt a szabadidő élményekkel teli eltöltésére.

Árpád-híd

7 perc

Margit-híd

6 perc

Egyetem

40m

Villamos

1 perc

Szent Margit Kórház

650m