Apartmanok

A vadonatúj beruházás keretében több típusú otthonra gondolva alakítottuk ki az egyes lakásokat - a fiatalok valódi igényét minden ponton szem előtt tartva és vezérelvnek tekintve. Kívül-belül Róluk és értük szól minden. A terek, a színek, a funkciók, a hangulat. A barátságos, könnyedén belakható stúdiólakásoktól kezdve kisebb, 1+1 vagy 1+2 félszobás otthonok is rendelkezésre állnak. Ezeken kívül exkluzív tetőtéri penthouse lakásokat hoztunk létre, igazodva az eltérő vevői igényekhez és maximálisan kiszolgálva azt.

Gyönyörűen kialakított zöld kert öleli körbe az épületeket, továbbá egy nagy, napos belső udvar is tartozik a lakásokhoz. Apró különlegességként egy pici kápolna húzódik meg a legtávolabbi ponton a fák árnyékában. A természet közelségének élményét a lakásokhoz tartozó teraszok is fokozzák - melyek különböző színű variációként egyedi külsőt kölcsönöznek az épületeknek.

Bármely méretű lakásba lépünk be, a teret tágasság jellemzi. Kialakításának köszönhetően valóban könnyű otthonná tenni és akár teljesen eltérő stílusban berendezni mindegyiket. Az épületek alatt garázsok illetve tárolók kapnak helyet, mindezekkel is a lakók teljes kényelmét biztosítjuk.